Blogberichten, reisverslagen en nieuws

« < 1 2 3
Waarom ozon (O3) zo belangrijk is - Kiëta Koi Veendam

Waarom ozon (O3) zo belangrijk is

Het belang van gebruik van ozon (O3) laat zich vastleggen in een aantal belangrijke resultaten welke voor een gezonde vijver en blije koi onmisbaar zi... lees verder »

pH crash voorkomen - Kiëta Koi Veendam

pH crash voorkomen

KH, water verversen om een mogelijk pH crash te voorkomen. Water verversen? Voorkomen is beter dan genezen. Voorkom een pH-crash. Afgelopen week heb... lees verder »

ORP wat is het en wat kan ik er mee? - Kiëta Koi Veendam

ORP wat is het en wat kan ik er mee?

ORP, oxidation reduction potential, of oxidatie reductie potentiaal. De eenheid wordt weergegeven in mV. Het staat voor de kwaliteit van het water. L... lees verder »

Wat zit er op een goede microscoop? - Kiëta Koi Veendam

Wat zit er op een goede microscoop?

Bij aanschaf van een microscoop bij Kiëta Koi geven we u les in het omgaan met de microscoop en het afstrijken van koi. Hier vertellen we u alvast wa... lees verder »

Stikstofkringloop - Kiëta Koi Veendam

Stikstofkringloop

Nog een klein stukje informatie over de stikstofkringloop. De stikstofkringloop is gebaseerd op het omzetten van ammonia tot uiteindelijk nitraat. Nit... lees verder »

Euregiokoishow 2014 - Kiëta Koi Veendam

Euregiokoishow 2014

... lees verder »

Euregiokoishow 2013 - Kiëta Koi Veendam

Euregiokoishow 2013

Fantastische show in 2013!... lees verder »

Euregiokoishow 2012 - Kiëta Koi Veendam

Euregiokoishow 2012

Op 2 en 3 juni 2012 was er weer de Euregiokoishow te Oldenzaal. Een mooie show zo in het midden van het koiseizoen. Kietakoi nam daar samen met drie ... lees verder »

Euregiokoishow 2011 - Kiëta Koi Veendam

Euregiokoishow 2011

In 2011 hebben we met vissen en een grote stand Oldenzaal bezocht. Het geheel bevindt zich in een leuke omgeving. Voor ons een plezier om naar toe te ... lees verder »

Euregiokoishow 2009

Wij zijn een stel Koi liefhebbers die in september 2009 gevraagd zijn om een Koi expositie te houden op het park Stakenkamp in Oldenzaal. Dit gebeurde... lees verder »

« < 1 2 3

Aangepaste openingstijden in de winter periode

We zijn gesloten tot 08-02-2020. Voor dringende zaken kunt U natuurlijk op afspraak bij ons terecht. Bel: voor afspraak (0031) 6 53 80 02 16 Of: (0031) 598 - 71 75 81 We hopen dat het zonnetje weer snel mag schijnen.... lees verder »

Nishikigoi - Kiëta Koi Veendam

Nishikigoi

Definitie en oorsprong van koi Nishikigoi is de algemene benaming voor gekleurde karpers afkomstig uit Japan. De vele prachtige koi variëteiten die we kennen, stammen allemaal af van de zwarte vis di... lees verder »