Hoe ziet uw Japanse droomtuin eruit?

Hoe ziet uw Japanse droomtuin eruit?

Hoe ziet uw Japanse droomtuin eruit? Kiëta Koi Veendam

Hoe ziet uw Japanse droomtuin eruit? Hebt u hier al veel over nagedacht, of zal dit blogbericht na het lezen blijven hangen en werken wij met het schrijven hiervan mee aan de geboorte van een ultieme Japanse fantasie?

Harmonie
Verlangt u naar de schoonheid en de rust van een tuin ingericht naar Japanse maatstaven? Wanneer uw Japanse tuin ontworpen, aangelegd en ingericht is, zal het een waar kunstwerk zijn. Beelden, houten tuinmeubelen en kabbelend water in perfecte harmonie. Een plek waar u uren zult willen doorbrengen.

Waterjuwelen
Voor het levende element in uw tuin kiest u natuurlijk voor echte koi. Deze vissen, gekweekt in en overgevlogen vanuit Japan, zorgen voor een schitterende sensatie in uw vijver. Wilt u zich kunnen verplaatsen over de vijver via stapstenen of kiest u voor een brug vanwaar u uw waterjuwelen kunt zien zwemmen? Ook daarin denken wij bij Kiëta Koi graag met u mee.

"Als je ergens om vraagt, zal je je een minuut beschaamd voelen, maar als je het niet doet, zal je je de rest van je leven beschaamd voelen"

- Japans gezegde

Schroom niet en vraag onze hulp bij het realiseren van uw droomtuin. Liever een keer te vaak bij ons binnen stappen, dan achteraf spijt voelen dat u dit niet hebt gedaan. Wij helpen u niet alleen bij de aanleg van uw Japanse tuin, maar ook bij het ontwerpen ervan. Bij Kiëta Koi denken we met u mee.

Blikvangers
Een paar zorgvuldig geplaatste stenen lantaarns en beelden, zoals die van Japanse krijgers, een Boeddha of tuinpagode, kunnen echte blikvangers zijn in uw tuin. Alles draait bij een Japanse tuin natuurlijk om de harmonie en om de rust die deze uitstraalt. Vanuit elke willekeurige hoek zal uw tuin een setting zijn waar menig schilder of fotograaf zich zal willen neerzetten om uw tuin in zich op te nemen en vast te leggen.

In een Japanse tuin zit u natuurlijk graag op een bijpassend tuinmeubel, gemaakt van teak of bamboe. Hebben wij niet precies wat u zoekt? Dan gaan we voor u op zoek, en ook voor de begroeiing bent u bij Kiëta Koi aan het juiste adres. Wij helpen u aan typisch Japanse bomen en planten, zoals buxus, bamboe, bonsaiboompjes, kersenbomen en azalea’s. Voor de verzorging ervan verwijzen wij u naar onze bomenverzorgingskalender.

Inspiratie opdoen?
Er is zoveel mogelijk... Zoveel mensen, zoveel wensen. Scroll eens door onze foto's en laat u inspireren, of kom eens langs in onze winkel in Veendam. Wij zijn geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Buiten reguliere openingstijden staan we op graag op afspraak voor u klaar. Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Hoe ziet uw Japanse droomtuin eruit? Kiëta Koi Veendam
  • Hoe ziet uw Japanse droomtuin eruit? Kiëta Koi Veendam
  • Hoe ziet uw Japanse droomtuin eruit? Kiëta Koi Veendam
Contact via Whatsapp