Vijvercheck

Vijvercheck, voor- of najaarscontrole of spoed

Kiëta Koi vijvercheck. Wat houdt dit in?

Uw vissen worden gecontroleerd op parasieten d.m.v. een huidafstrijkje dat gecontroleerd wordt onder een microscoop, de waterwaarden worden gemeten met Hanna checkers. Na de vijvercheck krijgt u een anamneseformulier met de constateringen die gedaan zijn, en een advies hoe te handelen. Ook kijken we naar uw filterinstallatie, pompen en andere belangrijke zaken. Indien nodig zullen we met u de verbeterpunten doornemen.
We meten ook de ORP-waarde en het zuurstofgehalte in de vijver; nog meer info over de staat van uw vijver.

Dit alles vindt plaats bij u thuis, dus geen gesleep met de vissen. U zorgt voor een goed schepnet en een blauwe bak. Indien niet aanwezig kunnen wij dit tegen een scherpe prijs voor u meenemen.

Wanneer is het mogelijk?

De controles worden in overleg met u bepaald.

Wat kost dat?

Kiëtakoi voert de check uit voor €50,- binnen een straal van 30 km vanaf de zaak. Daar buiten brengen wij €0,25 per gereden kilometer (Google Maps) extra in rekening.

Voorbeeld, u woont 40 kilometer van onze zaak, dan wordt dat €50,- plus ((40-30)x2x0,25) totaal €55,-. Een klein bedrag voor een vijvercheck en voor het welzijn van uw vissen.

Periodieke controle
Ook bestaat er de mogelijkheid om ook een voor- en/of najaarscheck in april en in september te laten uitvoeren. Voor een voor- of najaarscheck betaalt u €45. Voor de voor- én najaarscheck samen betaalt u dan geen €90,- maar €80,-, te voldoen bij de eerste vijvercheck. Dit is voor klanten die jaarlijks een controle in april en/of september willen, dus geen spoed. Velen laten dit door ons organiseren dan hoeven ze er zelf niet aan te denken. Daar is de vijvercheck voor.

Nacontrole
Voor de klanten buiten de 30 kilometer komen daar de extra gereden kilometers nog bij. Het is ook mogelijk om als nacontrole een behandeling bij u langs te komen tegen gereduceerde kosten, de kosten bedragen €25,- binnen een straal van 30 km vanaf de zaak. Nacontrole bij Kiëta Koi op locatie is gratis, nacontrole aan huis in overleg. Ook is het mogelijk om een jaarcontract af te sluiten, de kosten zijn afhankelijk van het gevraagde en de afstand vanaf Veendam.

Wanneer u contact met ons opneemt zullen we u benaderen voor het maken van een afspraak.

Het einde van de winter in zicht - Kiëta Koi Veendam

Het einde van de winter in zicht

Het einde van de winter komt in zicht! Nog even en dan zullen we weer volop kunnen genieten van de beweeglijkheid van onze koi en misschien zelfs al de eerste middag of avond buiten doorbrengen. Hebt ... lees verder »

Japan is geboekt! (Gaat u mee?) - Kiëta Koi Veendam

Japan is geboekt! (Gaat u mee?)

We zijn verheugd te kunnen melden dat onze reis naar Japan voor 2018 is geboekt! We zullen van 5 tot en met 12 april in Japan zijn om te kijken of we goede en mooie koi voor onze klanten kunnen vinden... lees verder »