Vijvercheck

Vijvercheck, voor- of najaarscontrole of spoed

Kiëta Koi vijvercheck. Wat houdt dit in?

Uw vissen worden gecontroleerd op parasieten d.m.v. een huidafstrijkje dat gecontroleerd wordt onder een microscoop, de waterwaarden worden gemeten met Hanna checkers. Na de vijvercheck krijgt u een anamneseformulier met de constateringen die gedaan zijn, en een advies hoe te handelen. Ook kijken we naar uw filterinstallatie, pompen en andere belangrijke zaken. Indien nodig zullen we met u de verbeterpunten doornemen.
We meten ook de ORP-waarde en het zuurstofgehalte in de vijver; nog meer info over de staat van uw vijver.

Dit alles vindt plaats bij u thuis, dus geen gesleep met de vissen. U zorgt voor een goed schepnet en een blauwe bak. Indien niet aanwezig kunnen wij dit tegen een scherpe prijs voor u meenemen. Informeer ernaar via 06-53800216 of kieta@kietakoi.nl.

Wanneer is het mogelijk?

De controles worden in overleg met u bepaald.

Wat kost dat?

Kiëtakoi voert de check uit voor €50,- binnen een straal van 30 km vanaf de zaak. Daar buiten brengen wij €0,25 per gereden kilometer (Google Maps) extra in rekening.

Voorbeeld, u woont 40 kilometer van onze zaak, dan wordt dat €50,- plus ((40-30)x2x0,25) totaal €55,-. Een klein bedrag voor een vijvercheck en voor het welzijn van uw vissen.

Periodieke controle
Ook bestaat er de mogelijkheid om ook een voor- en/of najaarscheck in april en in september te laten uitvoeren. Voor een voor- of najaarscheck betaalt u €45. Voor de voor- én najaarscheck samen betaalt u dan geen €90,- maar €80,-, te voldoen bij de eerste vijvercheck. Dit is voor klanten die jaarlijks een controle in april en/of september willen, dus geen spoed. Velen laten dit door ons organiseren dan hoeven ze er zelf niet aan te denken. Daar is de vijvercheck voor.

Nacontrole
Voor de klanten buiten de 30 kilometer komen daar de extra gereden kilometers nog bij. Het is ook mogelijk om als nacontrole een behandeling bij u langs te komen tegen gereduceerde kosten, de kosten bedragen €25,- binnen een straal van 30 km vanaf de zaak. Nacontrole bij Kiëta Koi op locatie is gratis, nacontrole aan huis in overleg. Ook is het mogelijk om een jaarcontract af te sluiten, de kosten zijn afhankelijk van het gevraagde en de afstand vanaf Veendam.

Wanneer u contact met ons opneemt zullen we u benaderen voor het maken van een afspraak.

Aangepaste openingstijden - Kiëta Koi Veendam

Aangepaste openingstijden

In de vakantieperiode hebben wij aangepaste openingstijden: Zondagen 29 juli, 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus: Zijn wij gesloten!! Extra geopend op donderdag 30 september van 18 uur tot 21 uur. ... lees verder »

Voorkom een pH-crash - Kiëta Koi Veendam

Voorkom een pH-crash

Wist u dat het verversen van water in Noord-Nederland voldoende is om een pH-crash te voorkomen? De ideale KH ligt tussen de 7 en 8. Regelmatig spoelen vermindert ook het aantal feromonen, welke groei... lees verder »