Vijvercheck

Vijvercheck, voor- of najaarscontrole of spoed

Kiëta Koi vijvercheck. Wat houdt dit in?

Uw vissen worden gecontroleerd op parasieten d.m.v. een huidafstrijkje dat gecontroleerd wordt onder een microscoop, de waterwaarden worden gemeten met Hanna checkers. Na de vijvercheck krijgt u een anamneseformulier met de constateringen die gedaan zijn, en een advies hoe te handelen. Ook kijken we naar uw filterinstallatie, pompen en andere belangrijke zaken. Indien nodig zullen we met u de verbeterpunten doornemen.
We meten ook de ORP-waarde en het zuurstofgehalte in de vijver; nog meer info over de staat van uw vijver.

Dit alles vindt plaats bij u thuis, dus geen gesleep met de vissen. U zorgt voor een goed schepnet en een blauwe bak. Indien niet aanwezig kunnen wij dit tegen een scherpe prijs voor u meenemen. Informeer ernaar via 06-53800216 of kieta@kietakoi.nl.

Wanneer is het mogelijk?

De controles worden in overleg met u bepaald.

Wat kost dat?

Kiëtakoi voert de check uit voor €50,- binnen een straal van 30 km vanaf de zaak. Daar buiten brengen wij €0,25 per gereden kilometer (Google Maps) extra in rekening.

Voorbeeld, u woont 40 kilometer van onze zaak, dan wordt dat €50,- plus ((40-30)x2x0,25) totaal €55,-. Een klein bedrag voor een vijvercheck en voor het welzijn van uw vissen.

Periodieke controle
Ook bestaat er de mogelijkheid om ook een voor- en/of najaarscheck in april en in september te laten uitvoeren. Voor een voor- of najaarscheck betaalt u €45. Voor de voor- én najaarscheck samen betaalt u dan geen €90,- maar €80,-, te voldoen bij de eerste vijvercheck. Dit is voor klanten die jaarlijks een controle in april en/of september willen, dus geen spoed. Velen laten dit door ons organiseren dan hoeven ze er zelf niet aan te denken. Daar is de vijvercheck voor.

Nacontrole
Voor de klanten buiten de 30 kilometer komen daar de extra gereden kilometers nog bij. Het is ook mogelijk om als nacontrole een behandeling bij u langs te komen tegen gereduceerde kosten, de kosten bedragen €25,- binnen een straal van 30 km vanaf de zaak. Nacontrole bij Kiëta Koi op locatie is gratis, nacontrole aan huis in overleg. Ook is het mogelijk om een jaarcontract af te sluiten, de kosten zijn afhankelijk van het gevraagde en de afstand vanaf Veendam.

Wanneer u contact met ons opneemt zullen we u benaderen voor het maken van een afspraak.

Aangepaste openingstijden in de winter

Maandag : Gesloten Dinsdag: Gesloten Woensdag: 13.30 tot 20.00 Donderdag: Gesloten Vrijdag: 13.30 tot 20.00 Zaterdag 10.00 Tot 17.00 Zondag: Gesloten Voor dringende zaken kunt U natuurlijk op afspraak bij ons terecht. Bel: voor afspraak (0031) 6 53 80 02 16 Of: (0031) 598 - 71 75 81 We hopen dat het zonnetje weer snel mag schijnen.... lees verder »

Nishikigoi - Kiëta Koi Veendam

Nishikigoi

Definitie en oorsprong van koi Nishikigoi is de algemene benaming voor gekleurde karpers afkomstig uit Japan. De vele prachtige koi variëteiten die we kennen, stammen allemaal af van de zwarte vis di... lees verder »

Contact via Whatsapp