Categorieën

ProBites

ProBites Kiëta Koi Veendam

Jaar in jaar uit wordt de koi voer markt overspoeld door producten die een afgeleide zijn van voer voor consumptievissen. Het doel van zulk voer is om met een zo goedkoop mogelijk product een vis zo snel mogelijk groot en vet te krijgen. Blijvende gezondheid en een lang leven voor deze vissen spelen hierbij geen enkele rol.
NEDKOI is van mening dat voor een prachtige siervis als de Nishikigoi hele andere uitgangspunten zouden moeten gelden. Koi worden niet voor niets de zwemmende juwelen genoemd. Deze magnifieke siervissen verdienen niet alleen een goede huisvesting en verzorging, maar ook een heel ander soort voer.
Door onze passie voor Koi, onze jarenlange expertise op het gebied van aquatische voeding en inzichten in ontwikkelingen van nieuwe bruikbare grondstoffen, is NEDKOI inmiddels marktleider in Europa als het om topkwaliteit koivoer gaat. Koivoer met garanties!
Het bedrijf
NEDKOI bestaat inmiddels 14 jaar en is een onafhankelijke onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en in eigen beheer produceren van zeer hoogwaardig koivoer. Naast koivoer, levert NEDKOI ook kwaliteitsproducten ter verbetering van het vijverwater en de gezondheid van Koi.
Wij staan voor KWALITEIT en staan altijd open voor de mening van vakhandel en eindgebruikers. Alleen zo kun je wensen en behoeftes vertalen naar nog betere producten en nog betere service.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Webshop.

Het einde van de winter in zicht - Kiëta Koi Veendam

Het einde van de winter in zicht

29 maart 2024 - Het einde van de winter komt in zicht! Nog even en dan zullen we weer volop kunnen genieten van de beweeglijkheid van onze koi en misschien zelfs al de eerste middag of avond buiten doorbrengen. Hebt... lees verder »

Tweede paasdag Zijn we geopend - Kiëta Koi Veendam

Tweede paasdag Zijn we geopend

28 maart 2024 - Op aankomende tweede paasdag 1 April 2024 Zijn we geopend van 10,00 uur Tot 16,00... lees verder »

Contact via Whatsapp