Categorieën

ProBites

ProBites Kiëta Koi Veendam

Jaar in jaar uit wordt de koi voer markt overspoeld door producten die een afgeleide zijn van voer voor consumptievissen. Het doel van zulk voer is om met een zo goedkoop mogelijk product een vis zo snel mogelijk groot en vet te krijgen. Blijvende gezondheid en een lang leven voor deze vissen spelen hierbij geen enkele rol.
NEDKOI is van mening dat voor een prachtige siervis als de Nishikigoi hele andere uitgangspunten zouden moeten gelden. Koi worden niet voor niets de zwemmende juwelen genoemd. Deze magnifieke siervissen verdienen niet alleen een goede huisvesting en verzorging, maar ook een heel ander soort voer.
Door onze passie voor Koi, onze jarenlange expertise op het gebied van aquatische voeding en inzichten in ontwikkelingen van nieuwe bruikbare grondstoffen, is NEDKOI inmiddels marktleider in Europa als het om topkwaliteit koivoer gaat. Koivoer met garanties!
Het bedrijf
NEDKOI bestaat inmiddels 14 jaar en is een onafhankelijke onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en in eigen beheer produceren van zeer hoogwaardig koivoer. Naast koivoer, levert NEDKOI ook kwaliteitsproducten ter verbetering van het vijverwater en de gezondheid van Koi.
Wij staan voor KWALITEIT en staan altijd open voor de mening van vakhandel en eindgebruikers. Alleen zo kun je wensen en behoeftes vertalen naar nog betere producten en nog betere service.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Webshop.

Gesloten van 21-12-2023 Tot 14-01–2024 - Kiëta Koi Veendam

Gesloten van 21-12-2023 Tot 14-01–2024

22 november 2023 - i.v.m. feestdagen zijn we gesloten van 21-12-2022 Tot 14-01–2023 Zaterdag 14 januari staan wij weer voor U klaar van 10.00 tot 17.00 uur. Mocht u toch onverwacht onze hulp nodig zijn neem dan... lees verder »

SuperBead filters, het filter voor een perfecte vijver - Kiëta Koi Veendam

SuperBead filters, het filter voor een perfecte vijver

22 november 2023 - In de jaren zeventig heeft Dr. Ronald F. Malone het BubbleBead filer (BBF) ontwikkeld. In die tijd een enorme vooruitgang. In Nederland is de BBF doorontwikkeld, met sinds enige jaren het SuperBead... lees verder »

Contact via Whatsapp