Winkel op tweede paasdag extra voordelig bij Kiëta Koi!

Winkel op tweede paasdag extra voordelig bij Kiëta Koi! Kiëta Koi Veendam

Met Goede Vrijdag en natuurlijk Pasen het komende weekend in het verschiet is de kans groot dat u gaat genieten van een paar heerlijke vrije dagen. Dit geeft alle gelegenheid om eens langs te komen bij Kiëta Koi aan de Ommelanderwijk in Veendam. Winkelen of gewoon even rondkijken? Wij zijn op tweede paasdag geopend, geven de gehele dag 20% korting op het hele assortiment, en de koffie staat bij ons altijd klaar!

Hallo lente!
De dagen lengen en de zomertijd is alweer ingegaan. Wellicht hebt u de eerste zonnestralen deze lente al opgepikt. Bevalt de indeling van uw tuin nog? En hoe zit het met de vissen in uw koivijver, zou u hen graag verblijden met een nieuwe vriend? Bij Kiëta Koi verkopen we niet alleen diverse koi, maar ook prachtige beelden voor in uw tuin of aan de waterkant van uw koivijver. Daarnaast hebben we robuuste houten tuinmeubelen die uitstekend passen bij een tuin in Oosterse sferen.

Aanleg en advies bij aanleg
Bent u nog geen trotse bezitter van een koivijver, maar wel koiliefhebber? Wellicht is dit voorjaar uw moment gekomen om die langverwachte droom van een eigen koivijver in vervulling te laten gaan. Of biedt uw woning binnenshuis genoeg ruimte? Wellicht heeft u genoeg ideeën, maar misschien bent u nog op zoek naar concrete hulp om uw plannen te realiseren. Kom ook dan eens bij ons langs dit weekend. Kiëta Koi helpt u niet alleen graag met advies over de aanleg van een vijver, maar ook met de praktische zaken ervan. Hoeveel ruimte is er? Hoeveel koicapaciteit creëert u? En natuurlijk helpen wij u graag bij de aanleg van de vijver zelf.

Onderhoud en watergezondheid
Wanneer hebt u voor het laatst de waterwaarden van uw vijver geïnspecteerd? Het is een klus die wat aandacht en precisie vereist, waar u misschien niet altijd evenveel tijd voor heeft. Wij doen dit bij Kiëta Koi graag voor u. De waterwaarden inspecteren wij met een Hannah checker, welke zeer nauwkeurig zijn. Wanneer wij klaar zijn met de voorjaarscheck krijgt u van ons een uitgebreid anamneseformulier met daarop de bevindingen. Wij helpen u graag met het gezond houden van het water in uw vijver en daarmee ook van de waterjuwelen zelf: uw koi.

Voordelig winkelen op 2e paasdag

Kom eens informeren naar de mogelijkheden in onze prachtige winkel aan de Ommelanderwijk 323 in Veendam. Wij zijn geopend op:
Woensdag: 13.30 - 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.30 uur
En aanstaande Paasmaandag van 10.30 tot 16.00 uur.
En vergeet niet: op tweede paasdag krijgt u bij Kiëta Koi 20% korting op het gehele assortiment!

Tevens geopend of afspraak
Bent u verhinderd dit weekend? Ook buiten de gewone openingstijden staan we graag op afspraak voor u klaar. Bel daarvoor met 0598-717581 of 06-53800216 of e-mail ons op: kieta@kietakoi.nl. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws rondom koi, zoals koi shows en vijverinformatie, en onze nieuwste acties.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Aanstaande 24/26/27&28 juli hebben we een mooie aanbieding!

Aanstaande 24/26/27&28 juli hebben we een mooie aanbieding! U krijgt 20% kassa korting op al onze koi (steur ) voer !!!... lees verder »

Nishikigoi - Kiëta Koi Veendam

Nishikigoi

Definitie en oorsprong van koi Nishikigoi is de algemene benaming voor gekleurde karpers afkomstig uit Japan. De vele prachtige koi variëteiten die we kennen, stammen allemaal af van de zwarte vis di... lees verder »