Japan is geboekt! (Gaat u mee?)

Japan is geboekt! (Gaat u mee?) Kiëta Koi Veendam

We zijn verheugd te kunnen melden dat onze reis naar Japan voor 2018 is geboekt! We zullen van 5 tot en met 12 april in Japan zijn om te kijken of we goede en mooie koi voor onze klanten kunnen vinden.

Hoofdzakelijk kijken we natuurlijk in het voorjaar naar de Tosai & Nisai maar ook als we goede Sansai zien, zullen we er hoogstwaarschijnlijk enkele meenemen naar Veendam.

WhatsApp
Kiëta Koi gaat met de moderne tijd mee en heeft een WhatsAppgroep aangemaakt zodat al onze klanten snel op de hoogte zijn van onze aankopen en gebeurtenissen in Japan. U kunt zich hier aanmelden voor onze WhatsAppgroep.

Reserveringen
Wilt u een reservering aan ons doorgeven? Ook dat kan via de WhatsAppgroep. Uiteraard kunt u ons ook bellen op +31 65 38 00 216 of mailen naar kieta@kietakoi.nl. Wanneer u genoeg vertrouwen hebt in onze expertise, dan kunt u ons uiteraard ook een zoekopdracht meegeven. Wij hebben vele jaren ervaring en het is zeker niet de eerste keer dat wij naar Japan reizen. Wij zullen ons uiterste best doen om uw zoekopdracht uit te voeren.

Contact
Kom gerust eens bij ons langs om de voorwaarden te bespreken. Wilt u meelezen over onze Japanreis via Facebook? Ook dat is mogelijk. Ga naar onze https://www.facebook.com/kietakoi/ en klik op 'Vind ik leuk'.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Aangepaste openingstijden - Kiëta Koi Veendam

Aangepaste openingstijden

In de vakantieperiode hebben wij aangepaste openingstijden: Zondagen 29 juli, 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus: Zijn wij gesloten!! Extra geopend op donderdag 30 september van 18 uur tot 21 uur. ... lees verder »

Voorkom een pH-crash - Kiëta Koi Veendam

Voorkom een pH-crash

Wist u dat het verversen van water in Noord-Nederland voldoende is om een pH-crash te voorkomen? De ideale KH ligt tussen de 7 en 8. Regelmatig spoelen vermindert ook het aantal feromonen, welke groei... lees verder »