Dit weekend feestkorting bij Kiëta Koi!

Dit weekend feestkorting bij Kiëta Koi! Kiëta Koi Veendam

Onze prachtige koi zijn wedstrijddeelnemers aan de negende Euregio Koi Show in Oldenzaal aankomend weekend! Volg ons op Facebook en u weet als eerste of we in de prijzen zijn gevallen.

Het runnen van een business met levende dieren is een fantastische, maar zeer arbeidsintensieve bezigheid. Wij zouden het voor geen goud willen missen maar komen er hierdoor helaas niet aan toe om als standhouder op de Koi Show aanwezig te zijn. Maar onze vissen zijn té mooi om thuis te houden! Daarom reizen wij met een heuse delegatie van Kiëta Koi-koi naar de Achterhoek in de hoop dat ze onze naam eer aandoen en een mooie prijs in de wacht slepen.

Update: Bekijk hier de uitslagen!


Vindt u het leuk om de Euregio Koi Show te bezoeken? Kaarten bestelt u hier.

Alleen maar winnaars
In onze prachtige winkel in Veendam heeft ú dit weekend in ieder geval prijs. Wij geven namelijk het hele weekend van vrijdag 25 t/m zondag 27 mei maar liefst 15% korting op alle producten van Musashi!

De Musashi voerlijn staat voor goed en betaalbaar voer, voor alle seizoenen, en voor elke portemonnee. Maar er is meer. Musashi biedt tevens producten aan voor de behandeling van beschadigde vissen én een lijn voor toevoegingen in uw vijver om de kwaliteit op een hoog niveau te houden. Wij zijn al geruime tijd zeer tevreden over de prestaties van dit voer en de verzorgingslijn van Musashi en dat is dan ook de reden dat wij deze producten in onze winkel verkopen.

Weekendkorting

Komt u dit weekend dus winkelen bij Kiëta Koi in Veendam dan bent u extra voordelig uit. Onze openingstijden zijn dit weekend:
Vrijdag: 13.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.30 uur
Zondag 10.00 - 16.30 uur

Adres en contactinformatie vindt u hier.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Aangepaste openingstijden - Kiëta Koi Veendam

Aangepaste openingstijden

In de vakantieperiode hebben wij aangepaste openingstijden: Zondagen 29 juli, 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus: Zijn wij gesloten!! Extra geopend op donderdag 30 september van 18 uur tot 21 uur. ... lees verder »

Voorkom een pH-crash - Kiëta Koi Veendam

Voorkom een pH-crash

Wist u dat het verversen van water in Noord-Nederland voldoende is om een pH-crash te voorkomen? De ideale KH ligt tussen de 7 en 8. Regelmatig spoelen vermindert ook het aantal feromonen, welke groei... lees verder »