Korting voor Vaderdag bij Kiëta Koi

Korting voor Vaderdag bij Kiëta Koi Kiëta Koi Veendam

Houdt je vader van Japanse tuinen met hun prachtige vijvers en vissen? Verras hem dan deze Vaderdag eens met een prachtig teakhouten tuinmeubel of accessoire, of met een esdoorn van Kiëta Koi. Wij hebben de hele week een leuke kortingsactie voor de 'kinderen van'!

Een uniek vaderdagcadeau
Vind je het ook elk jaar weer zo lastig om iets te bedenken voor 'de man die alles al heeft'? Puilt de garage van je vader uit van de hamers en waterpassen, is de sokkenla reeds tot de nok toe gevuld en wil je niet wéér met een bierpakket aankomen? Kom dan deze woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag langs bij Kiëta Koi in Veendam en zoek iets uit waar je vader écht blij van wordt. Van een prachtig teakhouten tuinmeubel of een accessoire zoals een krukje of dienblad kan hij nog jarenlang genieten.

Geef eens een boom cadeau!
Heeft jouw vader groene vingers? Ook dan slaag je voor Vaderdag zeker bij Kiëta Koi in Veendam. Deze week hebben wij namelijk niet alleen alle teakhouten producten, maar ook onze prachtige esdoorns in de aanbieding. Deze doe je extra voordelig cadeau met maar liefst 10% korting!

Laat Papa zien dat je van hem houdt en verras deze Vaderdag hem met een bijzonder teakhouten product of een prachtige esdoorn van Kiëta Koi in Veendam.

Kom voor Vaderdag naar Kiëta Koi in Veendam


Volg ons ook op Facebook voor meer leuke acties.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Aangepaste openingstijden - Kiëta Koi Veendam

Aangepaste openingstijden

In de vakantieperiode hebben wij aangepaste openingstijden: Zondagen 29 juli, 5 augustus, 12 augustus, 19 augustus: Zijn wij gesloten!! Extra geopend op donderdag 30 september van 18 uur tot 21 uur. ... lees verder »

Voorkom een pH-crash - Kiëta Koi Veendam

Voorkom een pH-crash

Wist u dat het verversen van water in Noord-Nederland voldoende is om een pH-crash te voorkomen? De ideale KH ligt tussen de 7 en 8. Regelmatig spoelen vermindert ook het aantal feromonen, welke groei... lees verder »